Известие

Collapse
No announcement yet.

Дискусия - срещи в РУСЕ !!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Какво Арбанаси ?????? За Арбанаси то е април месец.

Comment

• Първоначално публикувано от Wishmaster
      Ами за тая сбирка на 22 този месец на арбанаси желаещи има ли?? Аз така или иначе ще съм в търново......
      Аз ще съм там, но няма да съм с колата. Ако искаш дай телефон за връзка може да се засечем. Моя тел. е 0889286818 - Мартин. Ако искаш звънкай може и да се видим там.

Comment

• Първоначално публикувано от Martino
        Аз ще съм там, но няма да съм с колата. Ако искаш дай телефон за връзка може да се засечем. Моя тел. е 0889286818 - Мартин. Ако искаш звънкай може и да се видим там.
        ОК колега 0888555616 - Васил. Ако съм в Търново ще се чуем.

Comment

• Какво Арбанаси бе Я раздуйте новината.

Comment

• Ок разбрахме се

Comment

• Темата за пролетната среща в Търново кадето е малко по надолу е на 22 Март и доколкото прочетох ще се събират на Арбанаси.

Comment

• Аз ще ходя заради празника на В. Търново "Звук и Светлина". Било много хубаво, до колкото чух.

Comment

• Ама тя е април месец

Comment

• Не е април, проверено е.

Comment

• ало.. чатерите.....
                      има си чат за тва... кво се се разспамили в темата ...
                      ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

• вие па ко са оплашихте ся.... напрао спяхте... пишете бе

Comment

• Утре ще пиша аз !

Comment

• Еми скара ни се и ние спряхме.

Comment

• Така, днеска ходихме с Цецо до кулата, ресторантчето работи. В неделя 23.03.2008г. ще сме там. Предлагам в 17ч. да се съберем на паркинга пред кулата. Ако някой има предложение за нещо друго да каже.

Comment

• Първоначално публикувано от Martino
                                Така, днеска ходихме с Цецо до кулата, ресторантчето работи. В неделя 23.03.2008г. ще сме там. Предлагам в 17ч. да се съберем на паркинга пред кулата. Ако някой има предложение за нещо друго да каже.
                                кога успя да се прибереш, че и да пишеш у форума
                                значи неделя 17ч на паркинга на кулата... да видим как е хавата

Comment

Working...
                                X